Den mystiska chokladen

Underliga saker händer i mitt liv just nu. Efter att varit till mor på besök tillsammans med Daniel och efteråt på en längre shoppingtur, upptäcktes ett främmande element i min hemmiljö… Jag höll som bäst på att packa upp en del av det som införskaffats på IKEA och höll då till i vardagsrummet. Allt eftersom jag ställer saker på bordet inser jag att där finns något som inte funnits tidigare: en Aladdinask.

Hur den kommit det vet bara katterna och de kan inget berätta för mig, trots att de gör sitt bästa. Så om någon sitter inne med gåtans lösning är ni välkomna att berätta.

För övrigt kan jag också berätta att jag igår inköpte min en julklapp från Mor och Lennart på rea hos Elgiganten (glömde berätta det på kaffet idag). Det är en liten ministereo som jag kan ha i sovrummet för att lyssna på musik när jag ligger och läser (eller spelar spel på datorn och vill lyssna på annat än den musik som erbjuds där). En liten trevlig Hitachi som jag och Daniel redan spanat in före Jul och som nu, vilket vi båda kan intyga, var nedsatt med 500 kronor till strax under 2000-lappen.

Tack så mycket säger jag och den gör sig alldeles utmärkt i hyllan där jag ställde in den.