Höstrusk

Idag kan man inte säga annat än att hösten är här. Det har varit några jättefina dagar i, men idag var det grått och mörkt och jag behöver ha lampor tända här hemma för att det skall se bebott och hemtrevligt ut. Katterna bryr sig nog inte, för de sover mest, men jag kan känna mig lite tröttare när solen inte skiner. Nå, hösten är annars en av mina mysperioder, då det är lätt att motivera att man kryper upp i soffhörnet med en bok eller ser på en film (eller två). Gillar även färgprakten, fast den var också lite grå idag.

Jag brukar alltid säga att månaderna bara är halva numer och det stämmer verkligen. Halva oktober försvann och jag vet inte hur eller vart den tog vägen. Snart är det november och allt vad det innebär av aktiviteter lite här och där. Många födelsedagar, inte minst min egen plus en liten resa, såklart.

På jobbet räknar vi ner för de stora premiärerna, framför allt Star Wars den 16 december, till vilken det nu släppts biljetter. Närmast är det James Bond och det är väl den som jag ser mest fram emot och jag hoppas att jag hinner med att se den innan jag reser min väg. Fördelen är ju att vi kan ha egna visningar om så är.

Nej, en kopp kaffe lockar i mörkret och när jag skall gå till jobbet sedan, då är det nog mörkt på allvar. Får trösta mig med att vi återgår till normaltid i helgen och att jag då får sova en timme längre. Tror jag vaknar som vanligt ändå, men jag kan ju låta bli att gå upp och ligga kvar och gosa med Nemi en stund i stället.