Åter till det normala

Då var semestern över och allt återgår det det vanliga igen. Visserligen är det fortfarande sommar och vissa dagar har jag ju ledigt, så något kanske vi kan ta oss för, jag och katterna. De ligger mest och sover, gärna på balkongen om solen skiner, så skall jag göra något får jag nog göra det själv, eller fråga någon av de övriga om de har lust på en tur i någon riktning. Hur långt vi kommer är en annan sak, då bilen inte verkar tycka om mig alls längre. Men, det är dags att byta till något nyare. Vad vet jag inte exakt, men det finns lite alternativ.

I London sken solen varje dag, det gör den inte här hemma har jag märkt. Det var perfekt att böra arbeta i måndags då regnet vräkte ner och idag, när jag är ledig, skiner solen åter. Bra planering, eller nåt. Det spelar mindre roll, visserligen, då jag inte har några specifika planer. Kan ju sitta här ute och skriva eller läsa en god bok, kanske. Daniel var här tidigare och drack 11-kaffe och det var inte fel att sitta här ute då. Ni som läst resebloggen vet redan allt som hände i London, så jag tänker inte göra några reflektioner på det här. Allt finns att läsa där.

Så det är väl bara att fylla vattenflaskan och göra det bästa av dagen. Ska vara på jobbet hela helgen, så det är bäst att passa på att njuta.