Tjosan

Ja, då försvann juli lika fort som den kom. Jag har ingen aning hur det gick till och min semester sträckte sig ju in en liten bit i månaden. Nåja, det är som det är och jag är i alla fall ledig in emellanåt ändå. Vädret har växlat, men idag var det riktigt fint igen, vilket märktes på jobbet. Tack vare det kunde jag gå hem och göra annat i stället och jag tackade inte nej till det. Jag hoppas att vädret är okej även nästa helg, då vi skall till mor för den årliga grillningen då.

Daniel har varit på Gotland, så jag och katterna har fått dricka vårt kaffe ensamma. Jag var förbi och vattnade hans kaprifoler ett par gånger, men tyvärr var vädret sämre för det mesta under den tiden. På Gotland var det lite bättre, men inte helt bra tydligen. Han får väl berätta om sina äventyr på måndag, när vi fikar igen. Förutom vattna blommor har jag naturligtvis kikat till Solstationen också och sett till att putsa den osv. Funkar bra, tycker jag.

Jag konstaterade härom veckan att det gått ett år sedan far lämnade in och jag har ingen aning om hur snabbt det gick. Ett helt år bara försvann. Gun fyller år på söndag, så jag får försöka hälsa på henne under veckan om det finns tid. Det är skönt att kunna hålla kontakten tycker jag och att fika och äta lunch tillsammans. Vi ser varandra oftare nu än när pappa levde, konstigt nog.

Jaja, får se hur snabbt augusti swishar förbi.