Söta katter, sjuk husse

Så var det helgen och dags att jobba – trodde jag. Nej, det blir inget med det då min mage sade åt mig att låta blir. Kanske har jag ätit något dumt, eller så fick jag pesten av någon av ungarna ute på Coop igår. Fanns gott om dem där tyvärr, det är ju sportlov. Därför blir jag hemma där jag har nära till allting jag behöver.

Katterna tycker jag är konstig just nu, men det är som det är. De får stå ut och det gör de säkert också. Ligger båda i soffan och scnhoosar i godan ro, när de inte är ute på bus. Malva har kommit ganska bra in i livet här hos mig och verkar lugnare. Även om hon inte låter sig klappas ännu och gärna flyttar på sig om jag kommer för nära. Men det blir bra i slutänden får vi tro. Uma är kärleksfull för tre katter så jag klarar mig en stund på det, även om jag vill kunna pussa på dem båda. Kanske inte just nu, men sedan.

Chefens policy är två dagar hemma om det har med magen att göra, oavsett om det är magsjuka eller nåt annat skit (haha) och hon undrade om jag ville ta söndagen också. Rent krasst behöver jag säkert inte det, men när hon frågade kändes det som en god sak, så behöver jag inte fundera på något utan kan ägna mig och te och skorpor, vilket är en bra diet just nu om jag får i mig något av det.

Återkommer säkert i ärendet 😉