Där små citroner gula…

Nej, jag längtar inte till Italien. Svårt att längta någonstans där man inte har varit. Eller? Jag reser hellre åt annat håll, som ni vet. Men jag hade en fin gul blomma i min hibiscus idag och den kan ju få inspirera andra som vill lyckas med sina blommor. Ge dem vatten ibland, men var inte generös. Skäm inte bort dem. Näring kan de få också om du har hemma…

Solen gassar igen och värmen verkar stanna några dagar. Bra avslut på semestern kanske? Jag är inte så noga med den vara, men det är trevligare med sol än med regn. Fixade mig en ny fläkt, eller i alla fall fläktblad till den gamla, så nu kan man vara på balkongen i lagom doser också. Jag har ingen aning om sådana blad finns som reservdel, men jag köpte en ny fläkt och den väsnades tre gånger så mycket som min gamla, så jag bara bytte bladen. Funkade hur bra som helst.

Blir inte mycket bloggat när man är ledig, för det händer inte så mycket att det är värt att notera. Visserligen hade jag månadsmiddag härom dagen med gänget och det var ju trevligt. Gången innan var vi till mor och grillade och det var lika trevligt det. Nu får vi se när det blir nästa gång. Augusti är planen och då har vi ettårsjubileum. Inte illa.