Födelsedagsfest

Då har jag firat förra årets födelsedag, alldeles lagom till dess det närmar sig igen. Nej, riktigt så är det väl inte, men jag har använt födelsedagspresenten innan den gick ut. Igår var jag till Säffle och restaurang Galna Tuppen tillsammans med Gun, Madelen och Jan och åt och drack gott och använde mitt presentkort jag fick av dem i fjol. Det var mycket trevligt och maten smakade alldeles utmärkt och vinet var prefekt också. Kaffe och whisky följde och jag kan inte klaga på något sätt. Vi var ute ganska tidigt på kvällen och det var inte så stimmigt som jag trodde att det kunde vara, så det var bara bra.

Sedan har jag varit kvar hos Gun till idag och vi fick ju en extra timme i natt nu när vi äntligen har återgått till Normaltid. Varje år önskar jag att vi behåller den för evigt, men det är väl inget sagt om detta än. Hur svårt skall det vara att avskaffa Sommartid? Nå, nu är jag hemma igen och ute är allt som en gröt. Dimma så långt ögat når och den verkar bara tätna mer och mer. Det gick bra att köra, även om en och annan kröp fram längs vägen, vilket gjorde att trafiken inte flöt på lika bra som den kunde ha gjrot.

Veckan som kommer är höstlovsvecka och därmed öppnar vi redan före tolv på dagen och sista filmen är inte slut förrän midnatt. Långa dagar att vänta med andra ord, men jag jobbar bara måndag och sedan helgen, så jag får tre hela dagar ledigt vilket inte hör till vanligheten, så jag får vara tacksam för det jag får.

Ack ja. Nästa hållplats: Jul.