Anders bestämmer julvädret

Ja, traditionen säger ju det i alla fall och hur det stämmer, vet jag inte. Om vi skall gå efter dagens väder, som var grått och trist, så borde solen skina på jul. Det var inte regn idag i alla fall, så kanske kan vi ha en fin, vit vinterdag den 24 december. Det vore väl nåt? Jag hoppas i alla fall på det.

November gick fortare än någon annan månad. Jag misstänker att det berodde på att jag haft fullt upp, inte minst med att fylla år, som denna gång gick i halvsekeltema. Som vanligt en tripp till London med Daniel, men för ovanlighetens skulle hade vi två ytterligare vänner med oss, vilket var mycket trevligt. Visserligen var jag helt slut när det var dags att resa hem, men det fick det vara värt. Tracey tog oss dessutom upp i Londons högsta byggnad, The Shard och där fick vi se hela London i regndiset. Ytterligare en sak att bocka av från listan med andra ord.

I övrigt bjöd födelsedagen på regn och nyheten att Donald Trump blir ny president, trots allt. Ack och ve! Ja, vi får gå i ide under fyra år och se vad som händer sedan. Inte mycket vi kan göra åt saken i alla fall och det är lika bra att acceptera.

Trots att vi saknar snö har jag i alla fall bytt till vinterdäcken. Det ena var det hål i så det har jag varit och fixat på Vianor, min lokala däckfixarverkstad. De är alltid så trevliga och tillmötesgående där och jag vet inte hur de ligger prismässigt, men för mig är det värt att be dem om hjälp. Har köpt mina sommardäck av dem också och det kändes som en bra affär. Det var inte superpunktering, men det pös ut lite varje dag och jag fick fylla på, med hjälp av Daniel, ett par gånger innan det blev lagat.

Nu är det väl bara julen att se fram emot. Lucia, kanske och Nobelfesten. Vi får se hur det blir med allt detta, men jag räknar med att det blir bra.