Majsolen skiner

Ja, då var vi inne i maj och det verkar som om vädret bestämt sig för att uppdateras efter årstid. Idag har det varit riktigt varmt och jag har suttit några timmar på balkongen och läst. Fick sällskap av Daniel en stund på eftermiddagen och vi släckte törsten med något från baren. Första gången i år vi kan sitta ute och göra detta. Alternativet hade väl varit kaffe, men jag var inte kaffesugen just då.

För en gångs skull var jag ledig också och det var inte heller så fel. Jobbar bara två dagar den här veckan och sedan har jag lite semester att se fram emot. Det är definitivt inte fel, nästan så att det är helt rätt. Behövs ledighet lite då och då. Katterna verkade för övrigt också uppskatta att det gick att ligga i värmen på balkongen och bara lata sig, för där ute har de varit hela dagen, tror jag. Vi får väl se vad morgonens väder ger.

Kanske är det dags att städa undan påsken helt också, nu när nästa högtid är pingst och jag burkar i regel byta till sommargrönt bara vi kommer fram till Valborg och hon har ju namnsdag idag så troligen var det en signal till mig att börja. Fast det var skönt att bara vara ledig också, så det får bli i morgon. Daniel hade en läkartid vid elva så det blir inget kaffe för oss då, vilket faktiskt inte är så dumt då jag har en del att ta reda på och bara två dagar att göra detta (eftersom jag inte gjorde något av det idag).

Ack ja, skynda långsamt är nog min melodi just nu.