Spooky

Ja, då var det Halloween, tiden för spöken och andar – och ungar som tigger godis. Det sistnämnda är inget jag drabbas av här och ärligt talat så firar jag inte detta heller, då det inte är en svensk tradition. Visst, julen är väl inte det heller och så vidare, men så är det i alla fall. Jag har fortfarande påskgardinerna uppe och lär väl gå direkt på jul utan att mellanlanda i höst skulle jag tro. Så är det ibland och i år har allt blivit fel på grund av Covid osv.

På jobbet firas det för fulla muggar, men då jag är ledig så bryr jag mig inte så mycket, men de verkar ha roligt i alla fall. Vi har fått fyra nya extra också vilket är bra, för då klarar vi julen med allt som det innebär. I afton är tanken att vi skall äta middag hos Daniel, men just nu verkar allting hamnat i Limbo och jag inväntar ytterligare besked. Kanske får jag ta till min backup-plan i stället.

Det blev inget kaffe hos mor heller idag, då hon och Lennart är/har varit till Tranås några dagar. Nå det hinns säkert med. Jag skall till Nor i morgon, är tanken och sätta ljung på farfars grav. Då far är borta nu så kanske inte Gun tycker att det är värt 10 mil för detta och det har hon rätt i. Jag har närmare och dessutom åker jag ju förbi ibland på väg till mor. Vi får se om hon är hemma i morgon och bjuder på kaffe.