Farväl 2015

Allt har ett slut. Det som är kul, det som är mindre kul. Livet och året. Nu är det slut på det sistnämnda – igen. Jag vet inte hur vi hamnade här, men 2015 är till ände och 2016 väntar på att börja. Det känns inte om om jag hann med allt den här gången, men det kanske inte har någon betydelse. Nästa år kanske är året då jag gör något annat i stället, även om jag tror att jag kommer att sitta här om ett år och fundera på vart tiden tog vägen. Så är det alltid.

Julen kom och gick och katterna och jag hade det mysigt. Passade på att ta en tur till fadern i Säffle också, för första gången på över elva år. Det var trevligt och jag inser att han fyller 75 om några dagar. Tiden gick fort dit också. Måste se om jag kan finna något lämpligt för ett sådant jubileum och åka tillbaka. Förhoppningsvis med bättre körväder än sist, då det var snöstorm. Typiskt när vi bokat en dag och tid och vädret bestämmer sig för att skifta just den dagen.

Sista dagen på jobbet var i alla fall igår, så idag har jag varit ledig och är så ett par dagar till. Tur det, för jag behöver vila lite från allt och att jobba nästan 30 timmar på två dagar är lite väl häftigt känner jag. Hela kroppen protesterar och det var nästan så att jag fick ringa och ställa in kvällens nyårsfest pga av detta. Men, nu är jag piggare och värken har gett med sig.

Så snart är det dags att börja duka. Daniel, Zarina och Claes står på gästlistan och vi skall äta gott och kanske ta en drink eller två innan champagnen skall tas fram. Allt går fort och en kväll så här brukar inte vara ett undantag och därför börjar vi lite tidigare. Om 50 minuter bör någon av gästerna dyka upp och sedan rullar det på. Dags att byta om med andra ord och gå ut och tända marschallerna. Gott Nytt År till de få som läser min blogg. Låt oss se vad 2016 har att ge. Hade faktiskt tänkt hoppa över London och spara det till 2017 – om jag lever ;).

Katterna hälsar. Miau!!