Snöstorm!

Det finns vissa dagar och situationer där jag säger, ”idag går jag inte ut!” Idag är det en sådan dag – och ändå har jag redan varit ute. Hade det inte varit för att min gode vän Jimmy har problem med bilen (kylaren strejkar), så hade jag inte satt min fot ute idag, än mindre kört bil. Men så är det. Så insnöad var parkeringen att jag inte tog mig ut från den, utan fick köra längs med huset och ut, där bilar inte får köra. Vad gör man? Drivorna var lika höga som upp till motorhuven och det var ett under att jag ens kunde backa ut från p-platsen, då jag hade världens driva precis bakom bilen också. All vind trycker upp snön i drivor på sina ställen, medan det är barmark på andra. Fyyyyy!

Nåja, jag måste ut igen sedan och skotta. Ställde bilen på gatan och betalade för det fram till fyra. Det kändes som en god investering just nu. Så här sitter jag med en massa undanstökat redan och klockan har inte ens blivit nio. Jag har diskat och städat undan och gjort rent åt katterna och nu äter jag frukost. När det hände senast minns jag inte, men så har jag varit uppe sedan kvart över sex också.

Vädret hade gärna fått vara så här på Julafton. Det hade bidragit till julstämningen, men nu är det bara irriterande. Fast, jag vet ju att det är så här vädret är numer. I den tid vi lever får vi nog acceptera att klimatet ändras och att det inte längre är som förr. Att sedan Donald Trump inte tycks fatta det är mest beklagligt, men det är inget att göra något åt. Jag har för övrigt sagt åt Daniel att jag har all förståelse för om han inte kommer på kaffe idag. Som jag redan sagt… ”idag går jag inte ut!”