Sportlov ’14

När jag var lite så fanns det snö så här års. Tidigare också, såklart. Vit Jul var standard, men någonstans har klimatet skiftat tror jag, så nu är det inte så längre. Jag har ingen aning om hur det är i fjällen, men för de som åker dit med barnen under lovet så får jag väl hoppas att skidbackarna funkar. Här är det inte ens minusgrader, men för en gångs skull så skiner solen. Får väl se hur länge.

Jag har ledigt större delen av veckan, utom idag och i morgon, så det är bra. Till helgen är det Oscar och då blir det partaj som vanligt. Får  se vilka förutom Daniel och Fredrik som dyker upp. Z sa att hon skulle komma i alla fall och ingen av de andra tre har sagt nej. Än. Antar vi måste stå ut med Fredrik och Filip i rutan, men vi börjar bli vana med idioterna, tyvärr. Står dock inte ett ord om detta på Kanal 9:s hemsida. Vi får som sagt se.

Normalt sett börjar sportlovet med Oscar, men i år hade vi OS och avslutningen skulle då naturligtvis inte krocka med detta. De som bestämmer är ofta noga med att inte ha två evenemang som stjäl tid från varandra och så blev det med detta.

Katterna har sitt eget sportlov och springer runt och jagar varandra. Läste att katter sover 20 timmar om dagen och det kan förklara varför det alltid är vakna när jag ska sova. I alla fall Nemi. Lilly är inte så farlig när det gäller det och visst, båda kan sova samtidigt med mig också, men katter är nattdjur också.

Ack ja. Vi får se vad som händer längre fram i veckan, än är det bara tisdag. Igår gjorde jag ingenting i princip. Var till Åråsvägen en sväng och hämtade en flaska som jag beställt och som jag fått SMS om. Annars satt jag i soffan och slappade medan TV-datorn installerade om sig. Tog inte så lång stund och det blev bra. Nu har jag SSD-disk i den också så den startar snabbt. Inte mycket kvar alls av min gamla dator som jag skulle spara på. Men så går det. Jag är i alla fall nöjd och det är väl huvudsaken.

Tjo!