Ledigt = SOL!!

Jösses, solen skiner och jag är ledig. Det måste vara något som är fel någonstans. Alla rapporter påstod att det skulle regna hela helgen. Men, det är inte försent för det än. Det är bara förmiddag och innan jag hunnit dricka ur muggen med elvakaffe så kanske molnen blåser in från Skottland (där regnväder ofta kommer från) och återställer allt.

Men jag ska väl försöka ta en sittning på balkongen, där kan man ju vara i de flesta väder utom när det är gassande sol. Då blir det alldeles för varmt.

Igår var jag till Lennart på fredagsfika. Mor var inte hemma, hon hade rest till väninnorna i Uddevalla över dagen, men det hindrade inte att det blev kaffe i alla fall. Daniel var ju precis hemkommen från sjukhuset enligt uppgift, så han var inte heller med och fick sig något av bordets håvor. Där fanns till och med vildsvin, dagen till ära! 🙂 Vi tog även en sväng med bilen så att Lennart fick känna hur den beter sig när den krånglar med accelerationen. Nåt är det ju. Måste beställa besiktningstid också så jag inte glömmer det. Har feb-juni på mig och snart är det redan juni.

Eftersom det var regn av och till igår så passade jag på att se över datorparken. Nu fungerar alla maskinerna med nya bredbandsroutern, både trådlöst och fast. Fick till och med in både Boxxe Boxen och Bluray-spelaren på det trådlösa och nu kan jag streama musik från musikbiblioteket på nasen, eller visa Youtubeklipp på TVn. Hm, fantastiskt… Stavningskontrollen reagerar inte på ”Youtubeklipp”… det är alltså såpass vanligt att man skriver det. Hahaha. Men ”Bluray” gick inte.

Har också signat mig för Spotify, nu när jag inte behövde ha ett Facebook-konto för detta. Jag är ju, som alla vet, en av fem människor på jorden som inte har Facebook.

Idag skall jag tvätta och försöka se vart vattnet som rinner fram under maskinen kommer från. Om det är en slang som läcker lite eller vad. Jag hade inte planerat att behöva skaffa en ny tvättmaskin, även om den har ganska många år på nacken vid det här laget. Den fick jag av min snälla mormor en gång i världen. I övrigt ska jag ta det lugnt och klappa på katterna. Antingen tar jag en tur till Daniel på fika idag eller så blir det i morgon i samband med att jag ska ut och göra en del annat. Vi får se, jag ska höra med honom vad han säger. Antar han sitter i soffan och har ont :\

Nej, solen var det. Balkongen nästa då. Vi hörs!