Ett år har gått

Då var det här året slut och det är dags att summera. Det finns inte så mycket att se tillbaka på kanske, men några saker står väl ut i alla fall. En trevlig resa till London exempelvis, med ”alla”. Fredrik, Claes, Zarina och Daniel följde med mig på 10 dagar i den fantastiska staden, där vi hade skoj och bra väder hela tiden. Inte illa och vi fick träffa både Gino, Grant och vår baronessa, Tracey. Nu dröjer det till nästa gång, men tillbaka skall i alla fall jag någon gång.

Ny bil blev det också. Den gamla Saaben hade gjort sitt och blev ersatt av en Volvo. Ja, jag som inte ens gillade Saab frän början tyckte det var lite synd att byta märke, men då bilen inte längre tillverkas, då är det inte mycket att göra. Så det blev en Volvo V50 och jag får lov att säga att jag är nöjd med den. Vi gjorde en tur till kusten jag, Daniel och Zarina och det var inga problem alls. Såg hällristningar i Tanum och käkade räkor i Smögen och sedan tog vi oss hem igen.

Så blev Lilly dålig och fick sluta sina dagar… Det fattades fyra dagar till födelsedagen när det inte gick längre. Njursvikt och det kan man inte bota sade veterinären. Så det var lika bra för henne att hon fick sova och slippa ha ont och må dåligt. Jag saknar henne så mycket och de nästan 16 år vi fick tillsammans kommer alltid att vara fina minnen. Nemi och jag kämpade vidare, men plötsligt blev även hon sjuk. Varför vet jag inte och det lär jag inte heller få veta. Bara två månader senare, 11 oktober (på Jimmys födelsedag) fick jag ta farväl även av henne. Livet kändes inte rättvist då.

Så nu har jag inga katter längre, utom en mjukiskatt från Ikea som heter Gullrumpa. Hon säger inte mycket och jag behöver inte städa kattlådan eller köpa kattman åt henne. Så vi får väl se vad 2020 har i beredskap när det gäller fyrbenta kompanjoner. Det finns massor där ute och kanske även en eller fem till mig också. Vi får som sagt var se. Jag har i alla fall inte ätit en enda godisbit på hela 2019 och det får väl amses vara en prestation.