Julen är nu slut för i år

Så blev det Annandag Jul och alla lediga dagar har försvunnit. Bara en kvar innan det är dags att jobba 40 timmar på tre dagar – ungefär. Nå jag ska inte klaga, för jag har haft det bra även om det inte känns som om jag gjort nåt specifikt, utan mest slöat. Ack ja. Det kanske finns något som heter för mycket ledighet också.

Idag har jag i alla fall tagit hand om disken från igår och passat på att köra en tvättmaskin så att jag har rena kläder inför 2013. Jorden gick ju inte under, så det är bäst att se om sitt hus även på den punkten. Katterna har slöat hela dagen däremot. Helst i närheten av där jag har varit. Sällskapssjuka är de, även när de halvsover.

Middagen, det blev bara mat en gång idag, bestod av honungsglacerat revben med kokt potatis till. Hade tänkt äta kvällsmat på Janzon, korv och köttbullar, men jag har inte känt mig hungrig nog att dra igång micron. Har plundrat baren lite dock, på Campari nu när jag har en sodamaskin så att jag får sodavatten till. Se det blev några sådana och en James Bondrulle. Jag som hade lust på att spela nåt gammalt spel, men har inte kunnat bestämma mig för vilket och då går det ju som det gör.

Nåja, i morgon kommer Daniel hem. Synd att jag jobbar i flera dagar då för så får han sitta ensam hemma i alla fall. Men om tåget går som det ska är han hemma tidigt på kvällen. Mor och Lennart ska väl också hem i morgon kan jag tro och det är bäst för dem att de kör försiktigt. Har varit mycket olyckor att läsa om i tidningarna tycker jag.

Så var det med det. Hittade en ny adress för mig och Daniel att besöka om vi reser till Stockholm nån gång igen. Wallingatan 14 för att vara exakt. Nån butik som säljer kryddor och essencer och de har säkert något som jag kan använda i baren. Gummi exempelvis, som skall finnas i sockerlagen. Får ser hur det blir med det.

Nej nu måste jag hitta på nåt. Tempus fugit för hundra gubbar!