Nytt år osv…

Ja, då var det nytt år. Nya utmaningar, nya föresatser, nytt liv. Eller nåt i den stilen. Dags att reboota det gamla livet för sjuttiofjärde gången och se vad jag har att säga om det 2020. Kan lugnt säga att inget av det jag tänkte mig blev av förra året. Inte ens en resa till London. Så vad säger 2019?

Nå min målvikt en gång för alla, annars lägger jag ner detta och accepterar att risken för hjärtinfarkt ökar med kvadraten på det jag stoppar i mig. Visserligen minskar risken när man har katt och jag har två…

Göra musik. Blir aldrig av, så nu är det dags.

Fortsätta min nya bok. Jo, det funkar. 650+ sidor just nu så jag kan inte klaga.

Byta leverantör av bredband och ta bort telefonen. Japp, sade upp idag! Byter till något annat inom kort, dock utan telefon. Räcker med mobilen och jag ringer aldrig på den andra längre.

Städa på vinden… Ja, jag vet…

Bygga om baren? Kanske, låt oss se vad som hinns och vad det kostar.

Så det finns lite att ta av. Londonresan för sommaren är redan bokad, i alla fall har vi flygbiljetter och sedan är det bara att finna ett hotell. Theresa May gör ju allt för att ingen vill resa dit längre, men även hon kanske får ett respass innan allt detta är över. Detta är i alla fall en reguljär flygning, så den blir förhoppningsvis inte inställd.

Den som lever får se…