Hösten har anlänt

Ja, då var det höst. Temperaturen har fallit och även om det är soligt ute, så är det inte längre varmt. Löven börjar skifta i färg också och det är bara att acceptera att årstiderna byter av varandra utan att vi kan göra något åt det. Men, jag gillar hösten och tycker den är mysigt. För all del kan jag vara utan regnet, men idag skiner solen och det gjorde den igår också. Dessvärre inte i fredags, när det var Säffle-Mãrten, så det fick vara. Om jag minns rätt var det samma förra året, att dagen regnade bort.

Katterna njuter av det sista solpasset på balkongen. Visserligen kommer det att finnas dagar då de kan ligga där ändå, men de blir färre, då kylan känns när dörren står öppen, även om det gassar ute. Det är dem väl unt att ligga där och njuta. Jag måste ta tag i att få Esther klippt dock, för hon börjar bli som en sköldpadda på ryggen och det kan inte vara skönt för henne. Tänk om hon varit mer lättskött och gick att kamma och borsta. Nu måste jag tvinga in henne i buren och köra i väg med henne och det kommer att stressa upp henne igen och kanske blir det lite blod i urinen av stress igen. Men, det måste göras.

I övrigt har inte september innehållit något att ta upp alls. Dagarna bara gick och nu är de över och oktober tar vid på tisdag. Så är det.