Marskatter och snöväder

Ja, jag har inga marskatter, egentligen. De är alla kastrerade och löper inte alls och jag är tacksam för det. Daniel är också tacksam, som minns hur Lilly försökte krypa upp i byxbenen på honom under den perioden. Snö har vi dessvärre. Igen. Jag har ingen aning om vad som hände, men det är ett tjockt lager ute och jag hade trott att vi skulle slippa detta nu. Men icke. Planen att byta däck på fredag går nog i stöpet. Idag skulle jag dessutom ha varit på jobbet, men magen satte stopp för det i natt. Jag borde förstått att köttfärsen jag lagade till hade sett bättre dagar, eller så är det inte relaterat. Illa har jag mått i alla fall och magen och gurglat och bubblat och värkt av och till sedan i alla fall fyra i natt.

Nå, det är som det är. Jag räknar med att vara tillbaka i morgon igen för det är ju ingen vanlig magsjuka som kräver 48 timmars frånvaro/karantän. Ack ja. Annars har det inte varit något speciellt den här månaden, annat än planer på renovering av väggen mellan balkong och vardagsrum. De skall börja den 20 april och vara klara 9 maj. Känns inte helt okej, men jag för försöka stå ut och katterna också. Vi får väl låsa in oss i sovrummet under tiden och hoppas på det bästa. Skall träffa en tjej från KBAB och diskutera mina farhågor så får vi se vad hon kan rekommendera. På något sätt ordnar allting sig, så är det bara. Det är vägen dit som är problematisk.

Jag får ägna mig och min bok och min musik i stället. Jag har investerat lite mer nu och med Windows 10 på musikdatorn har jag kunnat installera Steinbergs uppdaterade program, både Cubase och Dorico och nu slipper jag dongeln. Jippi! VSL slutade med den redan tidigare så den behövs inte alls längre. Det enda som ligger där är HSO, men det ingår i Dorico Pro, vilket jag har, så det behöver jag inte tänka på. Apropå VSL har jag köpt några nya bibliotek också då jag inte kunde tacka nej när de erbjöd mig en rabatt på 25% om jag bestämde mig snabbt, så det gjorde jag. Synchronized Special Edition 1-7 är nu licensierad till mig, så det finns att leka med.

Återkommer med en rapport längre fram.