Snö, kallt, julbord

Ovanstående är väl något slags paketerbjudande så här års. Kanske borde slängt in lite varm glögg också. I alla fall är det vad mina gäster får i kväll innan vi går ut och äter sagda julbord. Varm glögg eller varm choklad med rom. Bara att välja om man inte vill ha både ock. Finns lite utan alkohol också för de som kör bil eller inte vill ha nåt starkare.

Borstade av några kilo snö från bilen idag när jag skulle ut och handla och åka tillbaka med servern som jag fixat. Men det hör årstiden till och är inte något att gnälla över. Snart får jag säkert ta fram skyffeln och skotta fram bilen också. Brukar bli en rejäl snöplogskant precis bakom som är svår att komma över om man inte skottar undan den. Får se hur det ser ut i morgon när jag skall till mor.

Här hemma är det i alla fall adventsfint och jag ser fram emot helgen eftersom jag är ledig. Tända lite ljus och pussa på katterna är precis vad jag behöver och kanske något att tugga på. Har inte plockat fram något som är direkt ”jul” ännu. Tomtar och sådant kommer fram när det drar ihop sig mot 4:e advent, en helg som jag också har turen att var ledig. Tror jag sagt det tidigare.

Nå. Kaffet är klart och snart är det dags att tända maschallen och värma på glögg och choklad. Klockan 16 skall allt vara klart.