Hett

Ja, halva semestern har runnit i väg och det går väl tekniskt sett inte att klaga på vädret. Sol, sol, sol… Det kom några droppar regn en eftermiddag, men det gjorde ingen nytta. Nu sägs det att det skall bli sämre i helgen, men fan trot. Just nu närmar det sig 30 igen och det är inte skönt, vad folk än säger. Nå, det finns skugga och kallt vatten i kranen. Allt går att lösa och det är som sagt synd att klaga när det är fint ute.

Så är långt har jag varit på två utflykter och vi har också haft en midsommarfest på Daniels uteplats med alla tillbehör. Tog Daniel med mig till Mariestad och där var det inte så mycket att se får jag lov att säga. Tråkig stad, minst sagt, men nu skulle vi bara dit och äta pizza (ja, det var vad jag sade när jag undrade om han ville med) och sedan åkte vi hem igen. Igår tog vi en tur till Västerås, vilket var bättre. Där kunde vi bese domkyrkan och hälsa på både greve Brahe och Erik XIV. Så nu har jag besökt alla Gustav Vasas söner som blev konungar i Sverige. Johan III i Uppsala, Karl IX i Strängnäs och nu Erik XIV i Västerås.

Nästa vecka har Claes semester så då kanske vi kan samordna en resa till kusten och kanske äta räkor i Smögen. Priset på bränsle lämnar ju en del att önska just nu och en full tank landar närmare tusenlappen. Men, vi lever bara en gång och jag kan inga pengar ta med mig när jag går…