Vår?

Jaha, är det vår nu? Vi har sett snöfall på Valborgsmässoafton förr och dit är det en vecka nu. Låt oss se vad som händer. Själv har jag i alla fall ledigt då om man bortser från ett litet möte. Ledigt har jag i helgen också utom i morgon då jag bestämt mig för att jobba lite extra. Kan göra det ibland och med fyra lediga dagar kände jag att jag kunde avvara en av dem. Blir säkert regn i helgen när jag är ledig i alla fall…

Om en månad blir det London också och det ser jag fram emot såklart. Daniel har mailat Tracey om diverse bland annat att vi vill köpa lite grejer till kamerorna igen. En extern blixt skadar aldrig och vi har nu fått en rekommendation. Så vi gör väl en blixtvisit i butiken 😉

Har kolleger som är där nu. I London alltså, säkert inte i butiken eftersom de inte säljer skor och det var visst detta som reskassan skulle brännas på om jag förstod rätt. Det finns en och annan skobutik i London så… Lycka till säger jag till detta. Jag skulle nog behöva ett par nya inför resan också och då kanske jag ska skaffa dem nu så att jag hinner gå in dem ordentligt. Promenadsäsongen är ju inne nu så det passar ju bra.

Ack ja. Får göra en sväng på lördag och se vad jag hittar i den vägen. Nu ska jag äta lunch, eller något sådant så får jag se vad som hittas på resten av min lediga dag 🙂

Hörs.

Musörondags?

April. Nästa helg är det påsk och sedan rullar det på fram till midsommar och sedan blir det väl Jul igen… Men det är så det är. Tiden går fort vare sig man vill det eller ej och jag undrar om det är ett ålderstecken, det som allt annat just nu. Krämpor som smyger sig på, svårt att läsa text om man inte håller den en meter bort och uttryck som ”Ja, dagens ungdom…” Vänta lite. Var inte jag en av dem alldeles nyss? Kanske inte. Jag är definitivt inte 25 längre. 50 är det nya 25! Fast dit har jag en bit kvar också. Typiskt.

Jag pluggar vidare på min språkkurs och skall idag avancera vidare till ett nytt kapitel. Svårigheten ökade en smula från grund till påbyggnad, men det är så det skall vara. Nu kan jag i alla fall säga att jag är gift och har två barn (Ek is getroud en het twee kinders). Fast… nej, det stämmer inte det heller. Får jag lära mig nåt användbart tro som jag är INTE gift och jag har två katter (Ek is nie getroud nie en ek het twee katte)! Tracey kanske kan lära mig något bra, men det är ett tag kvar och jag har dessutom en avancerad kurs liggande att använda efter påbyggnaden.

Goed!

Nu är det i alla fall elvakaffe och det är alltid trevligt. Nemi skriker på mig att hon vill ha godis, men hon har redan fått. Katter glömmer så lätt. Vädret verkar skapligt även om de inte är lika vackert som igår. Än i alla fall. Fortsätter värmen så slår nog björkarna snart ut och och får små, ljusgröna musöron. Det var den tiden som Inez gillade mest. När allt var utslaget och färgen fick en mörkgrön nyans i stället, då var det inte lika vackert. Till veckan skall bilen besiktas och den kanske skulle må bra av att dammas av först. Får se på måndag om jag får tid att tvätta av den. Däcken är bytta i alla fall och jag fick köpa två nya. Kostar gör det.

Ledig helg och jag skall ägna den åt mig och katterna i stilla meditation, för utom att jag skall göra deklarationen, lite arbete åt firman och göra lite påskfint. Jobbar hela påsken, men det kan vara trevligt att komma hem till lite mys i alla fall. Förr slutade vi alltid tidigt på påskafton, men kapitalismen har slagit till och nu är varje möjlig krona livsviktig och ledig får man vara någon annan gång. Får fira påsken på skärtorsdag i stället. Går det också.

Nej, vidare i planeringen. Ska jag spela lite Age of Wonders III tro? 😉

Sien jou later!