En fridfull Jul till alla

Det drar ihop sig till Julafton och med bara en dryg vecka kvar är det många som snor runt i butikerna för att stressa ihop de sista julklapparna. Några har kanske inte ens börjar och har känning av lättare (eller svårare) panik.

Själv har jag tagit det lugnt i år på denna från då det mesta redan är klart sedan tidigare. Jag ger heller inte så mycket julklappar längre, det är mest symboliska saker, utom till de allra närmaste. Ni vet, mor, far, Daniel, Jimmy med familj. Närmast sörjande. Övriga vänner och bekanta får i regel (ja sedan förra året är det väl regel haha) min Londonkalender och det är väl inte någon större hemlighet ens. Får höra då och då att jag tar fina bilder och då är det extra kul att ge bort en kalender med just egna bilder i.

I år har jag även givit alla mina arbetskamrater en julklapp och det brukar jag inte direkt göra. Till och med chefen fick. Det har inte kostat mig ett öre och mer personliga klappar får man nog leta efter. 2012 har varit ett mycket gott år ur musiksynpunkt för min del och för första gången på riktigt länge har jag känt att inspirationen återvänt och kreativiteten har mer eller mindre flödat. Stor del av det beror på att jag med den snälle Lennarts hjälp fick till en musikhörna här hemma. En liten hemmastudio (där jag skall ha den digitala mixern den dag det blir en sådan). Så jag gav bort en musikalisk klapp till var och en av dem.

Ni som vill höra, alternativt se resultatet kan göra det via samma länk som alla på jobbet fick av mig:

Min musikaliska julklapp

Alla styckena är skapade med mottagaren i åtanke och alla titlar anspelar på ett eller annat sätt till personen som avses. Jag försökte också variera mig lite så att inte alla fick en och samma typ av komposition.

Så kan man också tillbringa några hemmakvällar 🙂

Men nu är det nog natti natti så att jag orkar jobba mina 13 timmar i morgon.