Kylig vår

Så har ännu en månad passerat och ingen större ljusning i sikte. Visserligen börjar folk få vaccin, men jag är väl längst ner på listan eftersom jag inte är gammal nog eller sårbar nog. Det är väl bara att vänta, även om jag gärna hade fått min dos innan vi eventuellt öppnar igen. Om vi gör det. Många bud har passerat, men inget har blivit av. Ännu.

Våren lär ska vara här, men det är fortfarande ganska kylslaget. Det ser så härligt ut ute, men när man väl befinner sig utomhus, då önskar man sig både handskar och halsduk vissa dagar. Jag går mina promenader i alla fall och försöker härda ut. I morgon skall det föreställa vara Valborgsmässoafton och Vintern Ra kanske stämmer, men det är ändå kallt.

Katterna njuter dock av solen på balkongen och det är skönt att se att de har det bra. Både jag och Esther har hämtat oss från besöket hos veterinären och jag funderar på när det är lämpligt att försöka få dit Malva igen, så att hon får sina tänder kontrollerade. Jag har ingen större lust då hon helt klart var panikslagen senast och mycket stressad. Problemet är väl att hon måste di. Tyvärr.

Jag har tagit beslutet att lägga ner min Londonsida också, så den finns inte mer. Däremot går det att läsa resebloggen på london.3a-konsult.se/reseblogg för den som så önskar. En dag kanske jag gör en ny sida, vem vet.