Äntligen

Ja, efter sex månader så får vi äntligen lov att öppna igen. Från och med i morgon visar vi film för max femtio personer per salong. Det är ju visserligen bara två salonger som vi kan få in så många i, eftersom vi spärrar av rader igen. Men det är något i alla fall. Senast vi visade film var i slutet av november, Det är ett tag sedan och vi har fått många bud om när vi öppnar igen. Först i början av februari och sedan framflyttat gång på gång på gång. Nu tror inte ens jag att vi flyttar datumet igen eftersom det är i morgon.

Ska bli intressant att se hur det är att jobba nu när man har vant sig vid en lugnare dag med katterna. Nu blir det tider att passa och inte lika fritt som tidigare. Vi har ju inte haft någon närvaroplikt den här gången, så jag har knappt satt min fot på Filmstaden den senaste tiden. Jag har visserligen haft några teknikpass tillsammans med Lennart, men det är allt. Idag skall jag in och ta hand om affischeringen, men det är också allt. Vi som egentligen ska jobba idag behövde inte komma in, men det känns bra göra en sista koll på allt innan vi öppnar i morgon.

Det är först på fredag som jag jobbar normalt igen. Vi har ett möte på torsdag em, men det är bara två timmar. Fredag är också dagen då jag får min första vaccinering. Det är bra tajming på det, då jag helst inte vill jobba bland folk utan skydd. Så vi får se när jag skall ha den andra. Till dess får jag väl hålla mig undan en smula.