Pingst?

Ända sedan annandag pingst blev en vanlig dag, så kommer pingsten utan att man märker det. I år är väl alla bröllop inställda också, kan jag tro. Solen skiner i alla fall och kanske borde man vara ute och inte inne. Mors Dag är det också och jag har sänt en hälsning till min lilla mamma, så nu är risken att jag glömmer av det undanröjd.

Katterna busar och leker, vilket är bra. Malva verkar ha blivit lite tuffare, men törs fortfarande inte sitta stilla när jag kommer för nära och hon går inte till mig för att bli klappad, trots att hon tycker om det. Så jag får nöja mig med att klappa henne när hon ligger still i sin trygga vrå, vilket i och för sig inte är fel. Hon tycker om mig i alla fall, så det är ju det viktigaste. Resten får komma framöver och jag tycker att hon har gjort många framsteg på vägen.

Grannarna ovan fortsätter att föra väsen och på något sätt är det nog något jag får lära mig att ignorera, för det lär inte bli bättre. Har klagat hos KBAB, men de kan säkert inte göra något då det i det här fallet inte är en hund som skäller hela dagarna, utan ungar som dunsar runt fram till två på natten. Jobbigt och tråkigt. Haft 35 fina år här, men nu är det uppenbarligen slut på detta.

På jobbet händer inte mycket ännu, men vi är lovade att få ett datum fastslaget för när vi öppnar igen. Alla skall öppna under juli är det tänkt och det låter ju bra. Har tagit bort min semester, för inte behöver jag någon sådan än på ett tag. Får plocka den bitvis under hösten och vintern i stället och då behöver jag den säkert bättre.

Så är det. Så blir det.