Farväl 2016

Så har åter ett år gått. Hann jag med? Nej. Hade jag räknat med det? Nej. Numer går halva månaden utan att jag stannar upp och funderar på det och sedan går andra halvan på ungefär samma sätt. Månad läggs till månad och så har året gått. Det där blir värre ju äldre man blir, har jag hört, så det blir med andra ord inte bättre. Nåja, det är vad det är och sådan jag inte kan göra något åt, det får vara.

Vad skall jag tro om 2017 då? Ingen aning. Världen går väl under med Donald Trump vid rodret och det är inget att säga om det heller. Jag visste det och säkert resten av världen också, inklusive de som röstat på honom. Så desperata att slippa Hillary var de, så att de slöt förbund med Djävulen i stället och nu kommer han att ta deras själv, så som han utlovat. Inget konstigt med det. Så jag har inga planer för året. Lika bra, för de man gör upp blir ändå aldrig av. Hinns inte med och så vidare, för att året går för fort.

Så det blir som vanligt och däremellan får jag gosa med katterna, såklart. De bryr sig nog inte så mycket om att det är slut på året, så länge det inte är slut på godiset i skåpet. Det är det viktigaste, näst efter mat och rent i kissbaljan. Mina små prinsessor har det bra de och så skall det vara. Problemet är att åren går även för dem och de blir äldre också. Fast ingen är lastgammal ännu och borde ha många år kvar hos mig.

Så är det. Slut på 2016, som sagt. Skall bli intressant att se vad jag skriver den här dagen om ett år…