Mot höst

Ja, det var augusti det. ”Minns i november den ljuva september?” Ja, vi får se hur det går med det, för augusti regnade mest bort. Om september blir lika fin som sista dagen denna månad är, då har vi tur och kan njuta en tid innan hösten sätter in på allvar. Som det är nu får vi både sol och värme, men hur länge?

Det har inte hänt mycket i augusti. Två år sedan pappas begravning passerade, vilket visar att tiden går fortare än man tror. På jobbet har det varit massor, men det har lugnat sig lite grand nu i och med att skolorna börjat och semestrarna är slut. Får se om vi får en fin filmhöst eller inte. Hollywoodstrejken hotar ju de stora titlarna och så här långt har Dune 2 fått flytta till nästa år. Tråkigt, men sant för de som verkligen längtat efter den.

Jag har inte gjort speciellt mycket heller, trots att jag trodde att det skulle bli musik i mängder nu när jag har min fina musikdator med alla bibliotek jag har investerat i. Har nog tagit i lite väl mycket, men får beta av det så sakteliga. Det går ingen nöd på mig, så jag kan inte klaga. Har inga andra intressen som kostar pengar och bilen gick igenom besiktningen, så förhoppningsvis kostar inte den ytterligare än vad den redan har gjort.

Nåja, vi får se vad som händer med allt. Det har inte ens varit en kräftskiva.