Ministudio

Inte för att det blev mycket utrymme att röra sig på när allt kom på plats (det finns fortfarande saker som skall flyttas bort), men det blev ganska bra i alla fall med hemmastudion. Tack Lennart för hjälpen och tack Daniel för hjälpen med det runt omkring.

Det blir bättre längre fram. Här kan ni se hur det blev i alla fall. På ett ungefär…

Min hemmastudio

Hemmastudion tog mer plats än jag trodde…

Hurra för Lilly!

Idag fyller den lilla snusebusan nio år. Tänk att det gått så länge sedan jag och Jimmy hyrde en bil och reste till Sälen för att hämta hem en liten kattunge. En kattunge som jamade hela vägen hem och som definitivt inte tycker om att åka bil – det är långt mellan Sälen och Karlstad.

Första helgen som Jimmy inte var hemma bestämde hon sig dessutom för att dumpa honom och flytta in till mig och Malin :). Men nog märks det att hon vet att han också är hennes husse när han är på besök för då ska det gosas lite.

Katter är opportunister har det sagts mig och japp, det är de. Definitivt de båda jag har. Definitivt Lilly. Nio år. Hon är väl snart pensionär förstås om man ska räkna kattår eller hur det nu blir. Hon har fått lite skinka i alla fall och det glufsade hon i sig på några sekunder. Dretkatt.

Lilly fyller år

Lillys födelsedag 2012. Zzzzzz Zzzzzz Zzzzzz. Mrkrr?