Gäsp

Usch, idag är jag trött. Det är långa dagar på jobbet ibland och det känns. Idag har jag i alla fall ordnat problemet med mina program som inte kan verifiera sig mot servern. Det gick att ta kabeln direkt från dosan och in i datorn utan att passera övriga störmoment. Så nu skall det fungera – en månad.

Idag är jag i alla fall ledig och skall försöka ta det lite lugnt. Har en del inplanerat, men kvällen skall jag i alla fall inte fylla med något hade jag tänkt. Har ju några avsnitt av The Office att titta på så att Marcus kan få boxen tillbaka.

Igår kom det papper att den gamla bilen nu är borta ur rullorna, i alla fall med mig som ägare. Vad skroten gör med den är deras sak. Så nu är det bara att vänta på att Transportstyrelsen får till övergången på den nya.

Snart skall det bli kaffe. Lite senare idag än vanligt för jag hade tänkt göra ett kundbesök på fm och ta kaffet efter det, men nu valde jag att lägga det besöket efter lunch i stället. Jag får besök av Lydia till kaffet och det skall bli trevligt. Katterna tycker det också och har lovat mig att vara snälla och uppföra sig. De gillar Lydia så jag tror inte ens Nemi går och gömmer sig när det blir dags. Vi får väl se.

Trött är jag… så det ska bli bra att få något uppiggande. Vi får höras längre fram.