Midsommar kom och gick

Ja, då har allting vänt och dagarna blir kortare. Visserligen tar det en stund innan det märks ordentligt, men sommarsolståndet är passerat och så även midsommar. Som tur var hade vi bra väder och kunde fira hos Daniel så som vi planerat och det var riktigt trevligt att sitta på uteplatsen och äta sill med mera. Ännu trevligare blev det senare på kvällen när vi grillade. Zarina var med, så klart och även Jimmy för ovanlighetens skull. Bäst att passa på innan han försvinner igen.

På jobbet kanske allting lättar från och med i morgon, då Tegnell mfl har bestämt att det går att samlas fler än femtio samtidigt. För vår del innebär det att vi kan fylla upp salongerna bättre och att allting börjar bli mer och mer normalt. Jag har 23 dagar kvar innan min andra spruta, så även där går det framåt. Ska bli intressant att se hur helgen blir då den naturligtvis är min jobbhelg och premiär på nya Croodarna. Fullt med ungar kan jag tro, om vi kan öppna upp som de säger.

Katterna verkar ha det gott i alla fall och Esther varierar mellan balkongen och musikrummet och Malva tycks trivas extra bra där ute. Hon har blivit ännu keligare, men vill fortfarande inte bli lyft eller pussad. Esther fräser lite ibland, men inte alltid och jag försöker att röra henne ett par gånger per dag för att hon skall vänja sig vid att jag inte är farlig. Hon har ju ett tag kvar innan vi kan fira ett år tillsammans.

Vi får väl se hur resten av sommaren blir.