Minns i november…

Ja ni, finns det något att minnas tro? I år har jag gjort två resor till London, så där finns det ett och annat minne värt att sparas. Annars vete tusan. Alla problem med bilen (och kostnaderna för det) är inga minnen jag behöver och jag får väl hoppas att det inte blir fler under kommande år. Visserligen en månad kvar innan nyår, men i alla fall. Snö har vi fått tre gånger den här månaden, senast nu idag. Får se om den ligger kvar eller om den försvinner lika fort som den kom. Brukar ju vara så numer. Min barndoms vintrar är blott minnen, speciellt i november…

Med tanke på att Julafton är på en söndag, så blir det inte Första Advent förrän vi är inne i december. Vanligtvis är sista söndagen i november dagen då allt skall fram och ljus skall tändas, men så icke denna gång. Svensk Handel hade dock bråttom att få igång allt och den traditionella Skyltsöndagen som är i samband med Advent, den sparkades igång ändå i söndags. Frågan är om det var till nytta när vårt senaste amerikanska importfenomen, Black Friday, precis slutat. Man sparar tydligen en massa pengar denna fredag, men jag kan garantera alla att jag är en av de som sparade mest då jag inte köpte något alls.

Apropå Amerika, så är det nu ett år sedan idioten blev vald till president också och han har ju, som bekant, inte lyckats med något alls av det han företagit sig. Minst populära presidenten någonsin och den med minsta hjärnan. Får se vad som kommer efter om tre år när han är färdig med sitt. Någon behöver städa upp allt, den saken är säker. Ack ja, vi har det nog bra här hemma i Sverige trots allt. Även om det är november och snön faller.