Ledig helg

Ibland är det skönt att vara ledig och bara ta det lite lugnt. Speciellt sommartid när jobbtimmarna ökar och den normalt lediga tiden minskar. Nu är det inte långt kvar innan vi återgår till vardagen och det ska bli skönt.

I helgen har jag haft lite gäster, både fredag och lördag. På fredagen var Zarina här och lagade mat åt mig, Claes och Daniel. Det blev indiska köttbullar, en av hennes specialiteter och de är väldigt goda. Både Claes och Daniel verkade hålla med. Vi tog lite Gustave Lorentz till det hela och efteråt blev det te och kaffe och en titt på lite bilder från London.

Folket droppade hem efter midnatt och katterna tyckte att det var lagom tid att sova. Passade väl mig också som var trött redan innan vi började.

På lördagen hade jag bokat med Petter att spela lite discgolf och eventuellt ta lite whisky efteråt. Problemet var att det såg ut att bli riktigt dåligt väder på eftermiddagen med inslag av åska. Mycket riktigt blev det störtregn med åska också, men vi skulle se tiden an en smula sade vi och träffas hos mig vid halvsex.

Vid halvsju började det ljusna lite så vi åkte ut, trots Daniels protester. Visst, det blev lite blött, men jag och Petter hade i alla fall roligt. Resultatet lämnade väl lite att önska, men för att vara första gången på evigheter så fick vi vara nöjda. Jag gick runt på 80 och de båda andra fick 78. Så kan det gå.

Vi åkte hem och tog lite whisky i stället. Det gick bättre och vi hade ett par trevliga timmar med detta innan gästerna gick hem.

Idag ska jag bara göra minsta möjliga. Behöver få ta det lugnt en stund innan det är dags för nästa arbetspass. Sedan är det ju dags att resa till Stockholm en sväng. Vi får höras vidare.