Vårdag i skogen

Ja idag var det en fin vårdag. Har hört att det skulle vara snöstorm på sina håll, men här hemma har det varit fint. Visst, det blåser en del, men det gör det alltid när solen är framme. Man får inte vara helt nöjd.

Jag tog Daniel med mig ut i skogen en sväng för att se om vi kunde få syn på några trevliga djur eller odjur. Det var inte så många framme kan man väl säga, men vid Lång stod våra vänner rådjuren kvar i alla fall så det blev några bilder tagna trots allt. Jag får väl se om de fastnade på Daniels minneskort eller inte. Han hade i alla fall med sig sin 300 mm så att han kunde zooma in på dem ordentligt.

Själv hade jag turen att se två stycken nära vägen ute i Skruvstad, så jag hann med att fånga det ena på bild i alla fall. Det blev rätt så bra även om jag säger det själv.

Vi tog svängen förbi mor, så som lagen lyder, men inte hade vi mycket för det denna gången heller. Det var ingen hemma där alls. Så vi lämpade av lite prylar på trappan, så får vi se om de står kvar när någon kommer hem.

Nu har jag telefon också igen. Passade på att hämta modemet på ICA när vi kom tillbaka och installerade det direkt. Sedan blev det kaffe och glass och nu har jag precis fått in bilderna i Lightroom. Tiden rullar iväg också ser jag på klockan, så om jag ska hitta på något mer idag är det bäst att jag skyndar på innan natten är här.

Vi hörs…