Frihet i en liten ask

Ja det är inte lätt alla gånger och även om alla säkert önskar att de kunde vara fria att göra vad de ville jämt och ständigt, är det ganska skönt ibland att ha ett välfyllt schema också. Hela helgen gick åt till att arbeta, men det var ändå lättare än förra gången då man var helt slut när man väl kom hem och den enda dag man hade på sig för återhämtning inte räckte till på långa vägar.

Antingen börjar man vänja sig, eller så var det helt enkelt lugnare denna gång. Eller så är det bara det att jag ser fram emot den längsta ledighet jag haft på länge vilken infaller från och med torsdag kväll… Hade klart varit läge för att resa till London, men nu får man gilla läget som det är. Jag behöver i alla fall inte jobba förrän fredag den 16/11 när jag väl kommer hem på torsdag em. Visserligen ska jag göra några timmar på dagen följande tisdag och har ett möte på torsdag, men det räknas inte. Det som har betydelse är att jag kan vara hemma på kvällarna.

Katterna kommer att gilla det i alla fall. Möjligheterna för dem till att gosa, busa, få godis och att bara ligga i vägen när jag ska göra något är oändliga. Själv kan jag kanske till och med träffa folk, vilket jag aldrig gör annars. Det bästa med allt är att jag antagligen inte förlorar en enda krona på att vara ledig för jag har så många timmar denna period att det till och med är mer än vad jag får ha… därav ledigheten 🙂

Så jag skall ägna mig åt mig tror jag. Läsa lite kanske. Kolla på TV eller se någon bra film som står i hyllan. Sitta vid datorn och spela spel utan att ha dåligt samvete, eller leka med musikstudion och fylla på lite i verkkatalogen. Åtta dagar kommer att gå fort, det vet jag, men jag ska försöka njuta av varje timme av denna frihet. Bäst att ladda batterierna inför den hektiska tid som komma skall i och med att vi närmar oss Jul.

Så vill ni nåt vet ni vart jag finns.