Jag rullar

Nej, jag har inte blivit så fet att jag rullar fram, tvärtom. Jag har faktiskt gått ner 12 kilo så det kan jag inte klaga på. Däremot har jag bytt bil och lämnat min gamla Saab till skroten, då det inte gick att hålla på med reparationer i var stund längre. Så det blev en Volvo V50 i stället. Jag är mycket nöjd med denna, än så länge och ser fram emot att ha den i många år.

Lustigt nog är den köpt hemma i Vålberg, men det finns tydligen fler runt om som handlar där och det är ju kul. Förhoppningsvis har jag inget att klaga på när jag har vant mig vid bilen och fått den igenom besiktningen. Den kommer närmast från Helmia, så jag antar att de inte säljer vad som helst utan att gå igenom den först.

Jag testade den genom att åka en sväng till Smögen med Daniel och Zarina härom lördagen och har idag haft bilen i två veckor. Det som är bäst med den, än så länge, är AC:n, som funkar så bra att det nästan blir för kallt i stället. Vi får ta den lite längre, vad det lider. Funderar på att resa till Köpenhamn över en natt för att slå runt på Ströget, eller på Tivoli. Har säkert varit där när jag var liten, men det är inget jag har några minnen av.

Så jag får återkomma med mer info om detta om och när det drar ihop sig.