Höstbestyr

Ja, nu är nog hösten här, för det var en lite mer distinkt kyla i vinden den här veckan. Inte mer att vänta, då träden för flera veckor sedan började skifta i färgerna och sprida budskapet om att sommaren är slut. Nästa helg är den väl det officiellt också, när vi återgår till normaltid, en tid som jag tycker vi borde ha hela året. Bara trams att byta. Nåja, ingen lyssnar på mig, men det finns fler som håller med.

Den här helgen har jag ledigt och skall passa på att göra allt sådant som jag borde ha gjort förra gången jag var ledig, dvs höststäda och göra fint här hemma. Bra att ha det gjort innan jag reser till London och firar födelsedagen, så att det är fint och rent och så när jag kommer hem till katterna igen.

I år är det inte lika bråttom med dubbdäcken heller, då regeln säger 1 december. Är nog bra det, då jag troligen behöver ytterligare två nya däck och med koll i backspegeln kanske jag borde insett det redan från början. Men, det är lätt att vara efterklok. Jag har i alla fall 15% rabatt genom Motormännen, så det är väl inte fy skam – eller nåt.

Idag har jag varit och fikat med lilla mor. Alltid lika trevligt. Lennart var dock inte hemma, tyvärr, men man kan inte få allt har jag fått lära mig. Kanske är han hemma nästa gång. Kan alltid hoppas på det. Efteråt var det en sväng till Välsviken som gällde och till Coop närmare bestämt och sedan till Bolaget för en födelsedagspresent till Fredrik som har blivit ett år äldre sedan senast. Det som återstår är ett besök på jobbet, men av ren nöjeskaraktär, då jag avser att se en film, faktiskt. Kan vara trevligt det också och när jag kommer hem har jag kvällen på mig att mysa lite – eller vad jag vill göra. Katterna behöver pysslas om lite kan jag tro.