Redo för fest

Då var vi här. Sista söndagen i februari (eller vissa år första söndagen i mars) är årets festdag och i princip den enda som det är ordentlig fest här hemma. Fast, inte vet jag om det är så mycket annorlunda än når vi har våra månadsmiddagar, med undantag för att vi håller på till framåt sju på morgonen. Jag talar förstås om Oscar och det är dags för en filmfest.

Allt är i princip redo och förberett. Det är bara gästerna som saknas och de droppar in mellan sex och sju. Klockan sju är det middag och sedan får vi se vad som händer resten av kvällen. Gala i sig börjar väl kring två, kan jag tänka mig. Så det är bara att försöka hålla sig vaken. Misstänker att hela gala är ett angrepp på Trump, så det kanske blir lite enformigt. Vi får se. Aftonbladet TV sänder, vilket inte ger den bästa kvalitén på det hela, men vi får vara glada att någon visar det hela.

I morgon börjar Sportlovet och jag skall faktiskt släpa mig iväg till jobbet på kvällen. Borde inte vara några problem och om jag är trött så är jag säkert i gott sällskap. Är sällan som någon känns riktigt pigg numer. Men, en sak i taget. Först Oscar och sedan får vi ta dagen som den kommer.