Over and out

Ja, då var det över för den här gången. Både resan till London och födelsedagen. Nu är det bara att se fram emot julen, eller något sådant. Jag har ju lite ledigt däromkring, så det skall bli skönt. Just nu känner jag mig som om jag blivit överkörd av en ångvält. Inte lika smal, förvisso, men ändå. Jobbade till tre i natt och var hemma i helgen med förkylning. Ingen bra kombo och jag känner mig hängig och trött. Som Daniel brukar säga, så går det säkert över till dess jag skall gifta om mig. Just nu känns det inte så uppåt dock.

November i London var ovanligt grå och det verkar vara precis detsamma här hemma. Inte så kallt heller vad jag märker och det dröjer nog ett tag innan vi får snö. Vinterdäcken är på redan, så ur den synvinkeln kan vintern börja nu. Det är ju bara en helg kvar nu och sedan är det 1:e Advent. Får försöka få ordning på saker till dess så att det blir adventsfint i lägenheten. Känns alltid lite mysigare då.

Nej, host host. Har i alla fall ledig helg nu även om jag jobbar både idag och i morgon. Inte till tre på natten dock, vilket är bra. I helgen skall jag ta det lugnt och hoppas att förkylningen har släppt så att jag orkar med lite mer än att bara sitta still. Den som lever får se hur det blir med detta.