Åter till verkligheten

Ja, semestern är slut, men det har den varit i en vecka. Dock hade jag ju en härlig mjukstart och jobbade bara tisdag och onsdag och var ledig resten. Så det är väl först nu som allvaret börjar. Kanske. Solen skiner och det är bra väder, något som brukar betyda att det är lugnt på jobbet. Dessutom är det måndag, så det skall nog gå bra. Katterna har ju blivit extra bortskämda med att jag är hemma och det är ju bra, eftersom jag var borta från dem i tio dagar förut. De var glada när jag kom hem och det var jag också.

Börjar sakta göra upp planer för både det ena och det andra. Tracey och Grant kommer om en månad på besök, så det är lite som skall ordnas innan dess. Vi får hoppas att vädret är bra och att vi kan göra allt som vi planerat. Vore trevlig med en tur i omgivningarna så att de får se hur vackert Värmland är. Skall lämna in bilen igen på verkstaden och fixa det som var bra att veta från besiktningen. Än så länge håller min bilbudget, trots att det är andra besöket på verkstad på kort tid.

Men, det är inte förrän i augusti. Mitten av, närmare bestämt, så det är lite tid kvar innan dess. Sedan hoppas jag att det slutar skramla och kanske försvinner det andra ljudet också om det som glappar slutar vibrera. Jag hoppas det, som sagt. Går bra korta sträckor, men jag har ingen lust att göra en långtur och det är ju vad jag vill göra, speciellt när det kommer besök från London.

Nåja, allting ordnar sig och korven den har två. Så är det med detta och snart är det elvafika. Det är i alla fall något som jag försöker att inte hoppa över. En kopp kaffe på förmiddagen är bränslet för resten av dagen. Jag får väl se hur dagen blir, men jag räknar med att den blir lugn.