En frisk fläkt…

Ja ni. Frukost klockan åtta på morgonen hör inte till vanligheterna för den som jobbar kvällar, men idag fick det bli så. Det kommer nån fläktsnubbe hit och skall kolla luftflödet i fastigheten vid flera tillfällen under dagen. De skulle göra det på torsdag också, så då får Daniel sitta kattvakt medan jag är på möte under em. Ack ja, mellan 08 och 16 stod det i pappret, så det är bäst att vara vaken. Det finns att göra och även om jag jobbar till tolv i natt, så löser det sig väl.

Helgen har varit lugn. Var till Kil på fika på lördagen och träffade Widar och Widar. Den förstnämnde hade jag inte sett på i alla fall 10 år och den andra var bara 2 månader. Fick träffa katten Ernst också och hunden som jag inte kommer ihåg vad hon hette. Snäll var hon i alla fall. Katten också. Charlie-vovven hade jag träffat flera gånger tidigare liksom Lill-Widars föräldrar (fast det var första gången jag fick sitta ner och prata med Pappa Emil). Inte fel att få en liten utflykt och kul att folk vet att de kan locka mig med elvafika. Det är baske mig en mänsklig rättighet det, 11-kaffe. Fast min kamrat Lars hävdar att det är Polly som är det. Han är en pollygris (pollygrip?), men har order på att inte äta så mycket godis hörde jag senast. Haha, säger jag.

Lars skulle till London också snart och det är kul att se att detta resmål sprider sig bland arbetskamraterna. Vi reser i omgångar under våren. Lars nu och Lennart ett par dagar nästa helg och sedan var det töserna som drog i april… och jag i maj. Det blir spännande. Kanske skulle vi åka allihop samtidigt någon gång, men då fick man väl stänga verksamheten om ingen jobbar 🙂

Solen skiner och det är vår nu. Frågan är när snön kommer, för en dag gör den det och då vill ingen veta av den. Sköna Maj har ju sjungits in under snöstorm tidigare, så vi får väl avvakta och se. Själv tror jag visserligen inte mycket på mer snö nu och saknade att vi aldrig fick en riktig vinter denna gång. Våren kan väl få komma då, så blir det att fotografera vårblomster i stället för snöhängda granar. Fredrik föreslog fotodag nästa gång jag hade ledigt. Får se om han minns det också.

Nu blir det påtår. Hörs!