Kylan är kvar

Snart är de maj och ändå känns det som om våren inte riktigt orkar hit. Vi får väl se om det vänder när vi väl lämnar april bakom oss. Här har det inte hänt så väldigt mycket, men en del saker har fallit på plats, äntligen. Jag skaffade ett nytt skrivbord till musikrummet och även om jag inte fick den exakta färgen jag ville ha, så är jag nöjd. Höj- och sänkbart, men jag vet inte hur mycket jag kommer att använda den funktionen. Den finns i alla fall så att jag har kunnat ställa in exakt höjd för att allting skall vara bekvämt så här långt.

Daniel hjälpte mig att montera allting, så klart. Jag skulle inte klara mig utan att få hjälp ibland och det är tur att han erbjuder sig. Tog ett par timmar och sedan hade jag ytterligare en timme med att städa upp efter oss. Plocka bort och ställa tillbaka de som skall vara där inne, samt få datorn på plats. Insåg att jag behövde byta plats med allting, men väntade en dag innan jag tog tag i det. Idag har jag gjort det sista och nu tror jag att studion får vara så som den är. Jag är nöjd.

På jobbet rullar det på och är ganska lugnt just nu. Får se hur sommaren blir och om vi får samma kaos som i fjol. Betvivlar det ärligt talat, men vi vet ju inte riktigt allt ännu. Här hemma hade jag räknat med lite lugn i början av maj, men så blir det inte. Hade varit trevligt med lite ta-en-dag-i-sänder, men det är fullspikat. Först fyller Madelene 60 på onsdag och jag är bjuden på fest klockan 16. Som tur är har jag ledigt onsdag och torsdag. Sedan, efter helgen, då kommer Tracey och Gino hit. Japp. Så det kommer att bli full fart i fyra dagar och vi får väl se om jag överlever. Tog ut semester den veckan, så jag behöver inte jobba samtidigt, vilket är tur.

Får väl ge en summering när de har åkt hem.