Påsk!

Ja, då har vi kommit fram till påsken och till årets idiotiska tidsomställning. Jag undrar vad som hände med ”vi går tillbaka till normaltid och sedan byter vi inte igen.” Lär väl aldrig hända kan jag tro, när veliga människor sitter på beslutet. Nå. jag får väl inte klaga som har ledig helg och kan ta den där timmen i lugn och ro. Sämre om jag hade jobbat, för då hade det varit dags att gå nu.

Vädret är grått, så som det oftast är i dessa tider. Lite småkallt också och jag antar att påskparaden var lika kylslagen som alltid, om den ens gick av stapeln. Daniel var här i går och åt lite Janzon med mig så att vi båda skulle få lite påskstämning. En liten nubbe slank ner också, men inte mycket annat. Hårt bröd med ost, som sig bör så klart och en öl, men ingen sill, korv eller köttbulle stod att finna. Lika bra tycker jag, för det äts så mycket som det är. Nu gick nästan hela lådan åt i stället och det kändes som en bra sak. Hade bakat en kaka till kaffet så den åt vi av också, innan Daniel drog hemåt igen.

Resten av kvällen ägnade jag åt några avsnitt av The Crown, nu när jag har tagit tillbaka Netflix. Behöver nåt att kolla på och hade kanske behövt det när jag var som sjukast här förleden. Det är inte så många dagar sedan som jag var helt utslagen av någon slags flunsa och jag känner mig ärligt talat inte helt hundra ännu. Nå, i morgon skall jag jobba för första gången på en och en halv vecka, så det skall nog blir bra. Antar det blir lugnt. Brukar var det så här års.

Idag har Esther namnsdag också! Så det blir klappar och godis till henne – om hon vill ha. Jag skall i alla fall försöka. Så får vi se sedan. När elvakaffet är avklarat kommer dammsugaren fram och sedan skall jag göra bokföring och deklaration. Därefter kan jag ägna mig och lek och spel om jag känner för det. Inte fel. Glad Påsk!