Sportlov

Ja, då har snart februari haft sin gång och sportlovet är i full blom. Önskar att det gällde markerna också, men vårens tid är inte ännu tyvärr. Vi har ingen snö. utom där den ligger kvar i drivor lämnade av kommunens plogar och det är plusgrader ute. Möjligen blir det regn senare idag, eller kanske lite snö. Det är en månad kvar till Påsk, så vi får stå ut. Visserligen kan det vara snöstorm på Påsk också, så vi vet aldrig vad vi kan vänta oss. Jag vill ha vår nu, dock.

På jobbet är det långa dagar när det är lov och filmerna är långa, så idag kommer jag inte hem förrän i morgon. Katterna får dessvärre stå ut med det och jag antar att de kommer att tillbringa den mesta tiden genom att sova. Katter kan visst göra det upp till tjugo timmar per dygn. Nåja, de är vana vid det här laget och de har varandra att busa med. Förhoppningsvis är det en del folk i farten under dagen, annars blir den extra lång när man börjar från start och är kvar till stängning.

Önskar att jag kunde stanna hemma och sitta lite i musikrummet idag, men jag har helgen ledig, så jag får leka då i stället. Kanske skall jag rent av ställa in fredagskaffet hos mor och ta sovmorgon och bara göra det jag orkar och känner för. Just nu låter det som en god tanke, så jag får fundera vidare.