Julefrid

Ja då har jag äntligen fått min julledighet. Sju dagar utan att behöva gå till jobbet.  Inte helt fel får jag nog säga. Idag har jag varit till mor på det vanliga fredagskaffet tillsammans med Daniel. Det är alltid lika trevligt att träffa henne och Lennart och det är ju bra att vi kan hålla våra dagar. Faktiskt sällan som ingen kan och det är ju bra.

Efter fikat var det dags för den sedvanliga shoppingturen, men idag var den lite extra omfattande då det stod julklappar på programmet också. Jag får dock tillstå att det gick väldigt smidigt jämfört med vad jag hade trott. Vi blev klara väldigt snabbt och kunde åka vidare till Coop för att köpa mat. Jag släppte av Daniel som hastigast så han kunde ställa in sina varor och sedan hängde han med mig hem.

Det blev kaffe och en liten whisky och sedan gjorde jag en pizza åt oss som vi åt upp till sista smulan. Jag har köpt lite olika säsongsöl från Storbritannien,  bland annat och vi skulle prova några av dem hade vi bestämt. Så det blev lite Winter Ale från Fuller’s och St. Peter’s och nåt liknande från Gotland. Inte helt fel så där på kvällen.

Imorgon har jag häcken full av saker som jag ska fixa och som jag vill ha undan innan jul. Söndag ska jag bara slappa. Det har jag förtjänat. Katterna behöver bli krafsade på om inte annat. Vi hörs vidare längre fram.