Sommar och sol…

… och semester. Det är väl som det ska och jag har nu haft min första vecka för året. I alla fall av sommarsemestern. Jag hade ju en vecka när vi hade besök från Storbritannien också. Solen lyster visserligen med sin frånvaro sedan ett par dagar och det har regnat, så klart. Nya tag på måndag med ny vecka och ny månad, så får vi se. Jag har planerat en resa till Mariefred så det skall nog bli bra. I veckan som gick gjorde vi en utflykt till Borås Djurpark och det var mycket trevligt. Många djur fanns det där, inklusive lejon och elefant, samt ett gäng noshörningar. Fler djur än jag trodde får jag lov att tillstå.

Som vanligt är det Daniel och Zarina som är ressällskap och vi brukar ha trevligt tillsammans. I onsdags, dagen efter Borås var vi till Liljenäs Gård och käkade glass. Kanske hinner vi en tur till Esters också, men vi får se. Än har vi inte planerat in en resa till kusten, men jag hoppas att vädret blir bättre och att det passar nån dag. I och för sig behöver jag inte ha semester för det eftersom jag har gott om lediga dagar för sådana äventyr också.

Katterna fördriver dagarna med att lata sig på balkongen, i alla fall när vädret tillåter. Den är visserligen inglasad, men det är väl trevligare att ligga i solen än att lyssna på regnet som smattrar på glaset. Jag får återkomma med en redovisning av resan till Mariefred.