Francoise Sagan!

Ja, av någon anledning kom jag att tänka på henne idag. Kanske inte så mycket för att jag har tråkigt, men ändå. Det känns lite som om jag fastnat lite i en loop där det inte händer så mycket. Bonjour tristesse! Jo, lite så är det nog. Saker görs på rutin och utan riktig inlevelse, både hemma och på jobbet. Det är nog dags att introducera något nytt.

Visserligen har jag musik att leka med i min lilla hemmastudio och vill jag inte det är hyllorna fulla av böcker och filmer och passar inte det finns det gott om dataspel i samlingen också. Sedan har jag ju busorna att leka med, gosa med och skämma bort. Jag gillar ju hösten så årstiden har inget med saken att göra, om det inte beror på att allt är gråare och lite mörkare.

Noterade att elfte september kom och gick utan att göra en enda rubrik i de tidningar jag läser. Har vi redan lämnat WTC åt historien nu när mannen bakom utplånats från jordens yta? Antagligen. Livet går vidare och det enda i USA som skapar rubriker just nu är alla dumma uttalanden från senila republikaner om än det ena än det andra. Mitt Romney kan inte ha det lätt när partikamraterna stjäl rampljuset för honom, men å andra sidan är han kanske inte så bra på att lysa han heller. Rätt slätstruken verkar han vara och ointressant.

Valet i USA är inget som jag befattar mig med, bara något jag slöläser om. Jag har visserligen ett musikprojekt med presidentmarscher som jag påbörjade när Reagan, en annan republikan, blev president i januari 1981 och blir det ny president 2013 kanske jag får damma av det. Bush den yngre saknas visserligen i listan och ska jag vara konsekvent får jag göra något åt det i efterhand. Frågan är om han förtjänat det. Ack ja. Politik är så tråkigt och ointressant. Precis som Romney.

Nej man skulle vara katt, tror jag. Sova, äta, gosa, få godis, sova lite till… hålla husse vaken om natten… Ja, det låter som en plan. Får jobba lite på det.