Däckad

Japp, till hälften i alla fall. Idag tog jag bilen med mig till gör-det-själv-hallen och tvättade av den och även mina vinterdäck. Har bara tre av det senare och en tom fälg, men när allt är klart så skall det såklart vara fyra. Ett har Vianor dömt ut, därav den tomma fälgen och ett skall de få byta ändå. Eftersom ett av de tre var helt tomt på luft blev detta utvalt att bytas. Det fylldes luft i alla för säkerhets skull, så får vi se om något av de båda andra behöver repareras innan byte sker i november.

Tog Daniel med mig för säkerhets skull, så att allt skulle bli rätt. På Vianor tog de glatt emot min beställning och vi kom överens om däcktyp också, även om jag alltid litar på vad de säger, så hade jag kollat i förväg. Som medlem i Motormännen har jag dessutom 15% rabatt på däck och däckjobb, så det blev inte så farligt dyrt som jag hade räknat med från början. Ja, det kostade inget alls nu utan jag betalar när jag hämtar dem om några veckor.

För säkerhets skull åkte vi till Vålberg också och lämnade in de två kvarvarande däcken i förrådet, så att jag slipper åka runt med dem i bagaget. Så nu är jag ganska nöjd med tillvaron. Sakta med säkert faller det ena efter det andra på plats. Så det är nu något mer går åt skogen 😉