När Fan blev gammal

Jag svarar aldrig när telefonförsäljare ringer. De har inget att erbjuda ändå och är bara dryga. Det är min inställning och den står jag fast vid. Men, när någon lämnar ett meddelande efter att ha ringt och ringer på uppdrag av ett bolag jag har förtroende för, då ändras saker en liten, liten smula. Så idag bröt jag mot alla mina regler och ringde upp karln och vi gjorde affärer. Tro det om ni vill. Vad? Telefonabonnemang.

Jag har Telia och har alltid haft Telia och kommer att dö med Telia. Så att byta till ett bolag inom koncernen känns inte som ett brott min mina regler ;). Jag surfar inte upp min pott, någonsin… jag ringer sällan, sms:ar oftare. Men fria samtal, sms och mms har jag nu och inget ändrades i bytet. Surfen halverades, men jag kommer aldrig att göra slut på den ändå. Sparar 166 kronor per månad vilket blir nästan 4000 på normal avtalstid. Kan jag göra annat för, som reparera bilen… Så, godafton Telia, godmorgon Halebop. Låt oss tro att jag gjort en god affär. Fan tro’t.