Spegel, spegel…

Så kom den då, äntligen. Backspegeln från nån skrot nånstans. Passade gjorde den också, så nu kan i alla fall inte besiktningsgubben säga nåt om det. Han hittar säkert annat att anmärka på. Det brukar de. Hur som helst kan jag åka dit på tisdag och få det gjort, så får vi se vad som händer efter det. Något måste jag göra åt det som inte är bra i alla fall, oavsett om de ser vad det är eller inte.

Nästa vecka är full av noteringar i almanackan, för en gångs skull. Kan vara bra att fixa en massa innan det blir dags för semester, så slipper jag göra det när jag är ledig i regnet. Tid beställd hos optikern, som tydligen gått från Domus till Synoptik (hade jag missat),  så kanske jag ser vad jag gör också. Inte fel, har jag hört (hörseln har jag kvar i alla fall).

Idag skiner solen, även om det inte är lika kvavt som igår. Till helgen skulle det regna hörde jag. Jag är ju ledig så varför inte?